Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές/μαθήτριες!

    
    Από τη Δευτέρα 10.05.2021 επιστρέφουμε στο σχολείο με φυσική παρουσία και διά ζώσης διδασκαλία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθούν τα παιδιά τα μαθήματα είναι να υποβάλλονται, όπως και οι εκπαιδευτικοί, δύο φορές την εβδομάδα σε τεστ και το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Για το λόγο αυτό έχουμε εξασφαλίσει από τις τοπικές αρχές τα τεστ και θα τα μοιράζουμε. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο σε κανένα χωρίς αρνητικό τεστ. Αν κάποιος γονέας δεν επιθυμεί να υποβάλλεται το παιδί του στα διαγνωστικά τεστ ή κάποιος ενήλικος μαθητής, πρέπει να το δηλώσει υπεύθυνα και να απέχει από το σχολείο. Δεν θα υπάρξει σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία.
    
    Για να δώσουμε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα τεστ, θα βρίσκεται στο σχολείο αύριο, Σάββατο 08.05.2021, από τις 11:00 έως τις 13:00, η κυρία Αλατζόγλου. Μπορούν τα παιδιά να έρχονται και να παραλαμβάνουν τα τεστ. Όσοι είναι από μακριά και δεν μπορούν να περάσουν από το σχολείο αύριο θα πρέπει τη Δευτέρα να πάνε σε κάποιο από τα κέντρα που υπάρχουν στις πόλεις (υπάρχει στο Αννόβερο μέσα στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό) και να κάνουν το τεστ. Μόνο σε εξαιρετική περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιος μαθητής/κάποια μαθήτρια να υποβληθεί σε τεστ, κατ΄ εξαίρεση θα μπορεί να το κάνει στο σχολείο, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα. Θα σας δοθεί και ένα έντυπο, στο οποίο θα σημειώνετε την ημερομηνία που έγινε το τεστ και θα το υπογράφετε, όταν είναι αρνητικό. Με αυτό το έντυπο θα εισέρχονται τα παιδιά τις αίθουσες. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οικογενειακό σας γιατρό, ώστε να κάνουν τα παιδιά το μοριακό τεστ, και παράλληλα να ενημερώσετε το σχολείο για το θετικό αποτέλεσμα.

    Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το διδακτικό έργο μέσα στις τάξεις. Για το λόγο αυτό πρέπει να τηρούμε όλους τους κανόνες που γνωρίζουμε (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κ.ά.).


Με εκτίμηση

Φοίβος Χατζημιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου